Bezoek Ottignies-Louvain-la-Neuve »

Contacteer ons

Ontdekkingsparcours

 

Céroux-Mousty

Céroux-Mousty heeft zijn charme van weleer met zijn landelijk en idyllisch karakter behouden. Een zekere Georges Remi, alias Hergé, koos trouwens om zich hier te vestigen in de jaren ’50 omwille van de rust en charme van zijn platteland.

Céroux-Mousty is een ideale plaats voor wandelingen en ontdekkingen. U kunt er de toren van Moriensart bewonderen en de mooie kerk op zijn plein met prachtige geclasseerde linden, vanwaar regelmatig veelkleurige ballonnen opstijgen.

Het mooie plein van Céroux is ook een feestplek, vooral tijdens Hemelvaart en op 20 juli. Tractorraces, rommelmarkten, kermissen en lampionbals creëren een rustige kinderfeer op het gemeenteplein.


In the year 2000 Corum introduced the Bubble, an oversized rolex replicaBreitling replicahttp://www.select.org.uk/image.php?p=AudemarsPiguet-Replica.htmlreplica watchescopy watchesPanerai Replica WatchesIWC Replica Watchesbreitling replicaCARTIER REPLICAreplica watches salecartier replicaSWISS REPLICA WATCHES with an even larger crystal .