Bezoek Ottignies-Louvain-la-Neuve »

Contacteer ons

Ontdekkingsparcours

 

Een woning vinden

Leven en wonen in Louvain-la-Neuve is een heel bijzondere ervaring.

Naast de vele faciliteiten en voordelen die u in Louvain-la-Neuve terugvindt, geven originele stedebouwkundige keuzes een unieke sfeer aan de stad.

Gebouwen en woningen op menselijke schaal, een bruisend centrum dat de woonsfeer een belangrijke plaats toekent, een stad bedacht voor voetgangers wat de dichtheid van de bodembezetting verklaart, een culturele vermenging en een harmonieus mengsel van bewoners en studenten.

U krijgt diverse mogelijkheden voorgeschoteld indien u in Ottignies - Louvain-la-Neuve wilt gaan wonen.

Om een woning (studio, appartement, huis) te vinden kunt u contact opnemen met de makelaars in Louvain-la-Neuve (doc pdf).

En voor de studenten ?

Als universiteitsstad beschikt Louvain-la-Neuve over een geschikt aanbod van woningen voor studenten, zij het  aan gemeenschappelijke of individuele appartementen, of bij een bewoner.
Meer info over studentenhuisvesting...

Gemeentelijke informatie voor de nieuwe bewoners

Een brochure bestemd voor nieuwe bewoners werd uitgegeven door de stad Ottignies-Louvain-la-Neuve met adressen en gemeentelijke informatie van essentieel belang voor elke nieuwkomer!
Verkrijgbaar bij de gemeentelijke administratie, Espace Coeur van de stad Ottignies en bij onze Dienst voor Toerisme-Inforville.